Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту

Ось і закінчився черговий навчальний рік. Спливли в історію контрольні, семінари, ДПА. І уже знову стоять на порозі школи випускники 9 класу . 9 червня 2017 року 25 випускників-дев’ятикласників школи отримали свідоцтва про базову загальну середню освіту. Для кожного випускника цей день неповторний, однак для кожного означає щось своє.

А що згадати за 9 шкільних років, у випускників знайдеться. Щемливо і тривожно було на серці у кожного з присутніх на святковому заході. Адже в цей нелегкий час вирушають наші вихованці у незвідану путь. Як складеться їх доля – таємниця. Та подумки кожен бажав їм щастя та мирного неба над головою.

Стихли останні акорди випускного, юнаки і дівчата почали нове, невідоме для них доросле життя. Попереду нові випробування!

Дорогі випускники! Вітаємо вас із закінченням школи. Бажаємо продовжити навчання, у вибраних вами навчальних закладах. Нехай на вашому шляху не буде перешкод, та завжди світить сонечко. Удачі вам! Вірних друзів, щирої любові, оптимізму, та невичерпної енергії. Не забувайте один одного та пам’ятайте рідну школу.

Галерея "Вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту"

Кiлькiсть переглядiв: 93