ОСЬ І ЗАКІНЧИЛАСЬ ТАБІРНА ЗМІНА

Швидко спливає час…

Закінчилися підсумкові та контрольні роботи, навчальні екскурсії, але тиша в школі не запанувала.

З 29 травня 2017 року по 16 червня 2017 року пришкільний табір денного перебування «Дружба» працював на базі школи, у якому господарями стали 120 хлопчиків та дівчаток.

У таборі діти були об’єднані у 4 загони. Щоденна робота табору розпочиналась з ранкової лінійки, на якій вихованців знайомили з планом роботи на день.

Бадьорості всім додавала ранкова зарядка.

Для вихованців було організовано гаряче харчування ( на суму 20, 00 грн) – різноманітне, збалансоване та смачне завдяки старанням кухарів.

Виховна робота у таборі мала на меті комплексну реалізацію пріоритетних напрямів виховання, зокрема виховання почуття патріотизму, формування ціннісного ставлення до суспільства і держави, сім’ї, людей, культури, мистецтва, природи та праці.

Під час роботи пришкільного табору діти мали можливість побувати в музеї Метрополітену міста, історичному музеї, художньому музеї, в музеї ВП «Завод ім. Малишева», долучилися до загальноміських та шкільних заходів з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей. Діти побували в м. Запоріжжі, насолодилися красою Хортиці, в музеї Рєпіна в м.Чугуєві.

Діти весело провели час. Були походи, екскурсії, забави, пісні, ігри, змагання, конкурси. Вихованці навчального закладу ще довго будуть згадувати свій улюблений табір.

Галерея "ОСЬ І ЗАКІНЧИЛАСЯ ТАБІРНА ЗМІНА (29.05.2017-16.05.2017)"

Кiлькiсть переглядiв: 94