Випускники, відлітайте ключем журавлиним, у вирій життя школа вас проводжає.

Випускний вечір - урочисте свято, яке діти пам’ятають довгі роки. Адже випускний - це завершення важливого етапу в житті та крок назустріч дорослому життю. Він є найбільш значущим і урочистим днем в житті кожного учня. Його чекають довгі 11 років, як випускники, так і батьки з вчителями.

24 червня вібдулося урочисте вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам 11-А класу нашої школи.

25 випускників 2017 року попрощалися з рідною школою, затишними класними кімнатами, щирими друзями, із своїми наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою.

Директор школи Івахненко Л.В. нагородила Урясову Оксану золотою медаллю та привітала з отриманням атестату про повну загальну середню освіту з відзнакою.

Перші документи про освіту – атестати, подяки батькам та учителям, квіти, ніжні акорди музики огортали випускників та прощальний шкільний вальс, в якому під дружні оплески присутніх закружляли юнаки й дівчата.

Як і кожне прощання з рідною школою хвилююче, сумне. Хвилюються випускники, адже попереду невідоме майбутнє, хвилюються вчителі - бо втрачають частинку їхньої любові, душі і ласки. Та найбільше мабуть хвилювань у батьків - їхні діти стали дорослими і невтримна материнська сльоза, що блищить в очах - це радість і смуток, надія і сподівання.

Завирувало і закрутило життя випускників у своїх обіймах. Попереду – її величність Доля - у кожного вона своя – неповторна, як і кожна людина…

Щиро вітаємо учнів з успішним закінченням школи! Вітаємо і дякуємо батькам за виховання дітей та допомогу їм у нелегкій навчальній праці!

Від усього серця бажаємо любим випускникам світлої долі, міцного здоров'я, добробуту, усіляких успіхів та великих досягнень у новому дорослому житті! Щасти вам та у добру путь!

Галерея "Випускники, відлітайте ключем журавлиним, у вирій життя школа вас проводжає (24.06.2017)."

Кiлькiсть переглядiв: 90