ОБИРАЄШ ПРОФЕСІЮ - ОБИРАЄШ ДОЛЮ

Вибір професії - надзвичайно важливий і відповідальний крок у житті кожної людини: відповідальний не лише перед самим собою, а й перед іншими людьми.

Щороку перед випускниками постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги залежить багато в чому те, як складеться подальше життя. Професія визначить у майбутньому і соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

УЧНІ 11-А КЛАСУ стали учасниками загальноміської акції «Харківські університети – формула вибору».

Проєкт реалізовано з метою привернення уваги до відновлення унікального освітньо-наукового простору Харкова в умовах прифронтового міста та знайомства з багатою науковою спадщиною. Реалії часу змушують змінювати локації заради безпеки (заходи проводились у приміщеннях Харківського метрополітену та на базі закладів вищої освіти міста), проте бажання ділитися знаннями, навчатися й навчати майбутніх фахівців Харкова залишається незмінним, бо наша молодь повинна чітко бачити своє майбутнє в рідній країні та усвідомлено підходити до вибору професії.

УЧНІ 9-Х КЛАСІВ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ПРОІОРІЄНТАЦІЙНИХ ЗАХОДАХ, ПОЗНАЙОМИЛИСЯ З РОБОТОЮ ПРОФЕСІЙНИХ КОЛЕДЖЕЙ ТА УЧИЛИЩ. Викладачі та студенти розповідали про те, як саме обрати професію своє мрії, і як розпочати зміни в своєму житті.

Юнаки та дівчата отримали позитивні емоції, а ще приємні подарунки.

Віримо, що наша талановита молодь за цей час змогла надихнутись атмосферою унікального освітньо-наукового простору Харкова, ознайомитись з тенденціями та перспективами розвитку закладів вищої освіти рідного міста, з перевагами та викликами різних професій. Заклади вищої та загальної середньої освіти вкотре отримали можливість налагодили комунікацію щодо пріоритету навчання учнівської молоді в університетах Харкова.

Віримо, що позитивні емоції та враження, отримані від проєкту, вплинуть на вибір майбутньої професії, допоможуть нашій талановитій незламній молоді визначитись із місцем подальшого навчання в рідному місті та мотивуватимуть досягати нових висот у науці та творчості.

Галерея "ВИБІР ПРОФЕССІЇ - ВАЖЛИВИЙ КРОК В ЖИТТІ (25-29.03.2024)"

Кiлькiсть переглядiв: 46