МИ ВІЛЬНІ ТВОРИТИ СВОЄ МАЙБУТНЄ!

За ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW) 19 квітня вперше в Україні було проведено унікальний флешмоб-Акцію єднання та віри «ВИПУСКНИКИ-2024 РОКУ ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПОКОЛІНЬ».

Випускники війни вже третій рік поспіль не зустрічають традиційні перші світанки дорослого життя, не одягають бальні сукні та не мають змоги танцювати вальси. Але саме вони сьогодні закладають нові сенси і традиції новітньої України. Сьогодні покоління, яке відновлюватиме Україну, вже зараз робить свій вклад у розбудову.

Випускники 9,11-х класів активно долучились до акції та посадили дерева, щоб через 20 років уже своїм дітям показати, якою сильною була віра в нашу державу. І цим вони не тільки подбали про екологію, а й залишили добру пам’ять про себе наступним поколінням. Тендітні кущики та дерева сакури стануть зв’язком між минулим та майбутнім.

Цей крок – це символ нашим воїнам на передовій щодо незламної віри в нашу Перемогу!

/Files/images/2024- акц 1.jpg /Files/images/2024- акц 2.jpg /Files/images/2024- акц 3.jpg

Мабуть, про те, що нашим випускникам доведеться стати дітьми війни, ніхто й гадки не мав. Але війна не зруйнувала їх мрії та сподівання, а змінила, згуртувала, загартувала й зміцнила віру в нашу Перемогу.

Випускники війни – це майбутні архітектори нової України – незламної і зеленої!

/Files/images/2024- акц 4.jpg /Files/images/2024- акц 5.jpg /Files/images/2024- акц 6.jpg

Упевнені, що через багато років уже своїм дітям вони зможуть показати, якою сильною була віра в нашу Державу, в нашу Перемогу! Дякуємо учням, батькам, вчителям за участь у акції, за натхненну працю, за цей крок єдності — символ віри в Перемогу!

/Files/images/2024- акц 7.jpg /Files/images/2024- акц 8.jpg /Files/images/2024- акц 9.jpg

Світлої долі вам, дорогі наші випускники!

Хай щастить!

Кiлькiсть переглядiв: 43